Butik

I det gamla stallet finner du en massa Inspiration & Inredning ~ allt i en lugn & skön lantlig miljö.
Sortimentet i stallet ändras löpande efter säsongerna och jag är ständigt på jakt efter nya spännande inköp för att kunna erbjuda er ett så brett utbud som möjligt med de där prylarna som man inte finner överallt – nåt för alla stilar & smaker!
Är ni på jakt efter en ‘Gå Bort-present’ till helgens festligheter, en present till födelsedagsfirandet, till bröllopet eller andra trevligheter så finns det massor att välja på och jag hjälper gärna till med tips och förslag ~ Och som alltid när ni handlar hos mig ingår det dessutom  present/cellofaninslagning!
Besöksadress: Perstorp Högen 374, 305 97 Eldsberga. För karta, klicka här!
OBS! BUTIKEN ÄR ‘ENDAST’ ÖPPEN UNDER VECKOSLUTEN OCH ÄR SÅ DE FLESTA VECKOR UNDER ÅRET MEN IBLAND ÄR DET STÄNGT – VID TEX STORHELGER & SEMESTERTIDER SÅ KAN DET FÖREKOMMA VARIATIONER I ÖPPETTIDERNA!
AKTUELLA ÖPPETTIDER
V 38
Fre 18/9 kl 12-17
Lör 19/9 kl 12-17
Sön 20/9 kl 12-17
”Lite blandade bilder ifrån stallet ~ är det nån speciell vara som du är intresserad av så hör gärna av dig på mailen mias@telia.com till mig ang, lagerstatus. Eftersom att jag vill att sortimentet i butiken ständigt ska förändras & förnyas så tar jag endast hem en begränsad mängd utav varorna”

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: