Butik

Varmt välkomna att kika in i stallet!

 

I DET GAMLA STALLET FINNER DU EN MASSA INSPIRATION & INREDNING ~ ALLT I EN LUGN & SKÖN LANTLIG MILJÖ. SORTIMENTET I STALLET ÄNDRAS LÖPANDE EFTER SÄSONGERNA OCH JAG ÄR STÄNDIGT PÅ JAKT EFTER NYA SPÄNNANDE INKÖP FÖR ATT KUNNA ERBJUDA ER ETT SÅ BRETT UTBUD SOM MÖJLIGT MED DE DÄR PRYLARNA MAN INTE FINNER ÖVERALLT – NÅT FÖR ALLA STILAR & SMAKER!

Besöksadress: Perstorp Högen 374, 305 97 Eldsberga. För karta, klicka här!

AKTUELLA ÖPPETTIDER

v 2 – STÄNGT

v 3 – STÄNGT

Besök mig endast om du känner dig helt frisk & fri ifrån symptom!

OBS! För att begränsa antal besökare i butiken på en & samma gång i enlighet med de rådande restriktionerna så finner ni tvättklämmor utanför stallet.

Tag 1 st tvättklämma per person innan du går in, när du är klar med ditt besök så sätter du tillbaka klämman där du tog den. Finns det inga lediga tvättklämmor tillgängliga när du kommer så är det för tillfället fullt i butiken och du får invänta en ledig klämma.

Handsprit finns tillgängligt för er på flera platser i butiken, engångshandskar finns för den som önskar ett par.

Här visar vi varandra hänsyn & håller lämpligt avstånd! Väl mött /M

 

”Lite blandade bilder ifrån stallet ~ är det nån speciell vara som du är intresserad av så hör gärna av dig på mailen mias@telia.com till mig ang, aktuell lagerstatus. Eftersom att jag vill att sortimentet i butiken ständigt ska förändras & förnyas så tar jag endast hem en begränsad mängd utav varorna”

 
 

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: