Butik

Hösten har anlänt till stallet!

 

I DET GAMLA STALLET FINNER DU EN MASSA INSPIRATION & INREDNING ~ ALLT I EN LUGN & SKÖN LANTLIG MILJÖ. SORTIMENTET I STALLET ÄNDRAS LÖPANDE EFTER SÄSONGERNA OCH JAG ÄR STÄNDIGT PÅ JAKT EFTER NYA SPÄNNANDE INKÖP FÖR ATT KUNNA ERBJUDA ER ETT SÅ BRETT UTBUD SOM MÖJLIGT MED DE DÄR PRYLARNA MAN INTE FINNER ÖVERALLT – NÅT FÖR ALLA STILAR & SMAKER!

Besöksadress: Perstorp Högen 374, 305 97 Eldsberga. För karta, klicka här!

AKTUELLA ÖPPETTIDER

v 38

Fre 24/9 kl 12-17

Lör 25/9 kl 12-17

Sön 26/9 kl 12-17

 

OBS! Pga av rådande situation med Covid-19 och gällande restriktioner för att undvika trängsel så begränsas antalet besökare i butiken till 10 st besökare åt gången.

Besök mig endast om du känner dig helt frisk & fri ifrån symptom!

Handsprit finns tillgängligt för er på flera platser i butiken, engångshandskar finns för den som önskar ett par.

TIPS! Planera gärna in lite extra gott om tid till ert besök då det dels kan bli lite väntetid till att komma in i butiken samt till att få min hjälp. Vi visar varandra hänsyn & håller lämpligt avstånd – Tillsammans fixar vi det här! Väl mött /M

 

”Lite blandade bilder ifrån stallet ~ är det nån speciell vara som du är intresserad av så hör gärna av dig på mailen mias@telia.com till mig ang, aktuell lagerstatus. Eftersom att jag vill att sortimentet i butiken ständigt ska förändras & förnyas så tar jag endast hem en begränsad mängd utav varorna”

 
 

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: