Butik

I DET GAMLA STALLET FINNER DU EN MASSA INSPIRATION & INREDNING ~ ALLT I EN LUGN & SKÖN LANTLIG MILJÖ. SORTIMENTET I STALLET ÄNDRAS LÖPANDE EFTER SÄSONGERNA OCH JAG ÄR STÄNDIGT PÅ JAKT EFTER NYA SPÄNNANDE INKÖP FÖR ATT KUNNA ERBJUDA ER ETT SÅ BRETT UTBUD SOM MÖJLIGT MED DE DÄR PRYLARNA MAN INTE FINNER ÖVERALLT – NÅT FÖR ALLA STILAR & SMAKER!

Besöksadress: Perstorp Högen 374, 305 97 Eldsberga. För karta, klicka här!

BUTIKEN HÅLLER NU STÄNGT I NÅGRA VECKOR I VÄNTAN PÅ ATT VÅRNYHETERNA SKA FLYTTA IN!

AKTUELLA ÖPPETTIDER

V 2 – STÄNGT…

V 3 – STÄNGT…

OBS! Pga av rådande situation med Covid-19 så begränsar jag antalet besökare i butiken, jag bryr mig så mycket om er mina kära kunder & vill att ni ska känna er bekväma att besöka butiken så därför är det dessa rutiner som gäller när ni besöker min butik!

Såhär funkar det - Utanför butiken finner ni tvättklämmor.
1,Tag en tvättklämma när du går in, 1 st klämma per person och det gäller även barn.
2,När du går ut ur butiken så lämnar du tillbaka klämman där du tog den.
Finns där inga klämmor, ja då är det för stunden fullt i butiken och man får invänta en ledig klämma.

Handsprit finns tillgängligt för er på flera platser i butiken bla i direkt anslutning till klämmorna så ni kan påbörja & avsluta besöket med att använda den. Engångshandskar finns för den som önskar ett par.

TIPS! Planera gärna in lite extra gott om tid till ert besök då det dels kan bli lite väntetid till att komma in i butiken samt till att få min hjälp. Besök mig endast om du känner dig helt frisk & symptomfri!

Vi visar varandra hänsyn & håller lämpligt avstånd - Tillsammans fixar vi det här! Väl mött /M
 

”Lite blandade bilder ifrån stallet ~ är det nån speciell vara som du är intresserad av så hör gärna av dig på mailen mias@telia.com till mig ang, aktuell lagerstatus. Eftersom att jag vill att sortimentet i butiken ständigt ska förändras & förnyas så tar jag endast hem en begränsad mängd utav varorna”

 
 

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: