Kurser/Workshops

~ I DAGSLÄGET SÅ ÄR DET INGA KURSER ELLER WORKSHOPS INPLANERADE FÖR VÅREN 2021 ~

~ INFO ANG, ‘TOMTEVERKSTAN’ 2020 ~

I år har jag fått ta beslutet att jag tyvärr inte kommer att anordna ‘Tomteverkstan’. Då ni är fler och fler som väljer att handla i min butik, vilket såklart är nåt så alldeles oerhört glädjande så behöver jag lägga all min fokus & energi på att hålla den inspirerande & inte minst välfylld åt er!

Så istället satsar jag på utökade öppettider i stallet inför jul & tanken är att även hinna med att anordna en kundkväll med lite extra guldkant! /M

~ INSPIRATIONSDAG MED FLORIST KARIN P, ~

Söndagen den 27/10 så gästspelade Florist Karin P, ifrån Flora Garden i Laholm hos Mia’s! Det blev en dag full med Inspiration med säsongens blomster som tema ~ nedan ser ni ett urval utav bilder på de arrangemang & buketter som Karin skapade!

Detta bildspel kräver JavaScript.

~ TOMTEVERKSTAN HOS MIA’S – 2018 ~

Nu så är årets upplaga av ‘Tomte-Verkstan’ över för iår & det har knåpats ihop åtskilliga Tomtar i stallet under de senaste veckorna ~ alla unika & personliga på sitt sätt!

Ett stort varmt innerligt TACK till alla Er som deltog på nåt utav tillfällena, många härliga människor & möten har det blivit!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Det blev en hel helg fylld med en massa Höstinspiration när Florist Karin P, ifrån Flora Garden under v 38 gästspelade i stallet ~ Ett stort varmt tack till alla goa tjejer som kom & testade på den här Workshopen, vilken härlig helg vi fick tillsammans!

Nedan ser ni lite blandade bilder ifrån Workshopen!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Betonggjutning hos Mia’s

Detta bildspel kräver JavaScript.

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: