Kurser/Workshops

73029513_981981775486242_4464299602870272000_n

[TIPS!] Boka in Söndagen den 27/10 i almanackan redan nu för mellan kl 12-17 så finns Florist Karin P. ifrån Flora Garden i Laholm på plats ute i ‘Garaget’ och bjuder er på en massa härlig inspiration samt delar med sig utav sina goda råd och tips ~ allt med säsongens blomster som tema!

Det här eventet är helt kostnadsfritt & Karin finns på plats mellan kl 12-17 så kika in precis när ni vill under dagen & stanna så länge ni har lust ~
OBS! Det är begränsat med antalet platser i lokalen så tänk på att det kan bli lite väntetid innan ni får tillgång till en ledig plats.

I stallet finner ni denna dag precis som vanligt en massa Inspiration & Inredning samt lite extra fina erbjudande dagen till ära!

☆De 10 första betalande kunderna som handlar för över 350 kr får en goodiebag!
☆Vi bjuder på värmande dryck & kaka!
☆Frågetävling ~ Var med och tävla om att vinna en ‘Eldvakt’ ifrån ELDgarden!

•••OBS! Parkering denna dag sker på anvisad plats – följ skyltarna•••

Varmt välkomna hälsar vi! /M & K

 

INFO ANG, ‘TOMTEVERKSTAN’

I år har jag fått ta beslutet att jag tyvärr inte kommer att anordna ‘Tomteverkstan’. Då ni är fler och fler som väljer att handla i min butik, vilket såklart är nåt så alldeles oerhört glädjande så behöver jag lägga all min fokus & energi på att hålla den inspirerande & inte minst välfylld åt er!

Så istället satsar jag på utökade öppettider i stallet inför jul & tanken är att även hinna med att anordna kundkvällar med lite extra guldkant! /M

 

TOMTEVERKSTAN HOS MIA’S – 2018

Nu så är årets upplaga av ‘Tomte-Verkstan’ över för iår & det har knåpats ihop åtskilliga Tomtar i stallet under de senaste veckorna ~ alla unika & personliga på sitt sätt!

Ett stort varmt innerligt TACK till alla Er som deltog på nåt utav tillfällena, många härliga människor & möten har det blivit!

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Det blev en hel helg fylld med en massa Höstinspiration när Florist Karin P, ifrån Flora Garden under v 38 gästspelade i stallet ~ Ett stort varmt tack till alla goa tjejer som kom & testade på den här Workshopen, vilken härlig helg vi fick tillsammans!

Nedan ser ni lite blandade bilder ifrån Workshopen!

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Betonggjutning hos Mia’s

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

 

 

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: